Utbyggnad hus / bygga ut huset på Värmdö, i Nacka, Saltsjö-Boo, Ingarö samt Djurö i Stockholm

Vill du bygga ut ditt hus? Vi utför utbyggnader av bland annat villor, fritidshus och sommarstugor i hela Stockholmsområdet. Tidigare kunder till oss finns i bland annat Värmdö, Nacka, Saltsjö-Boo, Ingarö, Djurö, Gustavsberg, Saltsjöbaden m.m i Stockholms skärgård. Vi utför taklyft och vanliga utbyggnader.

Behöver din bostad mer utrymme?

Vi bygger sovrum, spa-avdelningar, poolhus, garage, altaner, gästrum och mera. Du kan höra av dig till oss vart du än befinner dig i din planering, oavsett om du har en färdig arkitektritning eller vill ha hjälp med upplägget för utbyggnaden. Det spelar ingen roll vilket material din bostad byggts i, vi bygger ut trähus, betonghus och så vidare.

Vad kostar en utbyggnad?

Det kan förstås variera kraftigt, men vi brukar säga att man får räkna med att det kostar minst 20 000 per kvadratmeter. Vad det landar på i slutändan beror på materialval och andra faktorer. Men ta det lugnt, vi ger dig en offert som specificerar exakt vad din utbyggnad kommer att kosta.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och en gratis offert

Hör av dig och boka oss för ett gratis hembesök där vi undersöker förutsättningarna för din utbyggnad. När vi vet lite mer så tar vi fram en kostnadsfri offert åt dig.


Kontakta oss idag

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *