Måla fasad på Värmdö på Värmdö i Stockholm

Är det dags för målning av din husfasad? Vi är en byggfirma med certifierade målare som kan hjälpa dig med arbetet. Vi har vår bas i Uppsala, men arbetar i hela området, som i Storvreta, Knivsta, Enköping, Svartbäcken, Salabacke, Luthagen, Kapellgärdet och Rosendal. Vänd dig till oss för att få hjälp med fasadmålning, renovering, byte av ytterpanel och liknande byggjobb.

Husmålning av olika slag

Vi erbjuder fasadmålning i olika kulörer och kan måla trähus, villa, radhus och även andra byggnader. Vi använder gärna slamfärg eller falu rödfärg för utomhusmålning, men följer så klart dina önskemål.

Förarbete

Vi kan utföra det förarbete som behöver göras, till exempel

 • skrapning
 • murning
 • putsning
 • utlagning
 • fasadtvätt
 • byte av träpanel

Behövs renovering? Inga problem!

Ibland kan det krävas en mindre fasadrenovering eller en totalrenovering. Har du problem med din villafasad kan du lugnt vända dig till oss. Våra skickliga medarbetare är specialister på fasadrenovering och noggranna i sitt arbete.

Totalentreprenad – om du vill

Behöver du målning eller renovering kan du anlita oss för heltäckande totalentreprenad. Vi har ett stort kontaktnät och kan stå för alla steg i arbetet, från planering och att sätta upp byggställningar till fasadtvätt och målning, byte av panel och andra åtgärder som krävs för att renovera fasaden.

ROT-avdrag?

Du kan få ROT-avdrag för arbetskostnaden.


Kontakta oss idag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *